Værktøj og udstyr til erhverv

Dsc 00126

Midtgaard Farver – professionelt værktøj og udstyr til erhverv

Godt udstyr og værktøj er afgørende for at kunne udføre et professionelt malearbejde med en høj finish – og det er en forudsætning for at kunne drive en god forretning. Hos Midtgaard Farver har vi siden 1963 hjulpet professionelle håndværkere fra en lang række brancher med kvalitetsudstyr- og -værktøj. Vi har et bredt udvalg fra førende leverandører, og vi lægger altid vægt på at udvælge maleværktøj og -udstyr, som gør dit arbejde lettere og mere smidigt. Hos os får du altid råd og vejledning til at finde det værktøj, der passer til dit projekt – og som optimerer dine arbejdsprocesser.

Hurtig levering af dit værktøj

Vi ved, hvor vigtigt det er, at dine bestillinger kan leveres hurtigt. Når du handler hos Midtgaard Farver, er du sikker på hurtig levering. Vi har et stort udvalg på lager og tilbyder dag til dag-levering for langt de fleste produkter i vores sortiment. Det sikrer dig fleksibilitet i din hverdag – og minimerer samtidig dit behov for at holde et stort lager.

Butik indvendig
Malerpensler

Tilbehør og værktøj til den professionelle maler

Midtgaard Farver har siden 1963 været fast leverandør til den professionelle maler. Hos os finder du et bredt sortiment af kvalitetsværktøj og -tilbehør, som gør dit malearbejde lettere. Fra pensler og ruller, til sprøjter, afdækning og spartelværktøj. Kort sagt: Hos os finder du alt det værktøj, du skal bruge for at kunne udføre et professionelt malerarbejde.

Kvalitetsværktøj til metalindustrien

Hvad er det mest effektive maleudstyr til metalindustrien? Hvilket værktøj skal du bruge for at få det mest optimale resultat? Hos Midtgaard Farver har vi i mange år været leverandør til metalindustrien – også til den krævende del af branchen, som stiller høje krav til kvalitet, slidstyrke og finish. Det betyder, at vi har den viden og knowhow, der skal til for at hjælpe dig med at finde det værktøj og udstyr, du har brug for. Fra sprøjter og sprøjteanlæg til afdækning.

Maling
DSC 0034

Værktøj til træindustrien

Hvad er det nyeste maleudstyr til træindustrien? Hvordan sikrer du, at dine arbejdsprocesser er optimerede? Vi har et bredt sortiment af kvalitetsværktøj, -udstyr og -sprøjter, som er særligt udviklet til træindustrien. Samtidig står vores dygtige medarbejdere klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, så du får det mest effektive udstyr til dine opgaver.

Værktøj til autolakering

Når en bil skal lakeres, kræver det, at du har det rette udstyr og værktøj. Dét er med til at sikre, at du får et flot resultat. Hos Midtgaard Farver har vi igennem mange år leveret kvalitetsprodukter til autoindustrien – både til erhvervskunder og private. Vi hjælper dig med at finde de produkter, der er bedst egnede til det køretøj, du skal lakere eller pleje, og som er nemme, effektive og hurtige at anvende. Det sikrer dig et flot og holdbart resultat.

Butik indvendig