Metal

Vores faguddannede medarbejdere er altid parat med råd og vejledning.

Midtgaard Farver – professionel leverandør til metalindustrien

Hos Midtgaard Farver har vi i mange år været leverandør til maskinfabrikker i metalindustrien – også til den krævende del af branchen, som stiller meget høje krav til kvalitet, slidstyrke og finish. Vi udvælger udelukkende de bedste produkter på markedet fra førende producenter, der lever op til branchens strenge krav, og som kan stå imod påvirkninger fra vejr, vind og slidtage. Samtidig gør vi en dyd ud af altid at yde professionel rådgivning, så du får de rigtige produkter.

Maling
Butik indvendig

Få adgang til specialiseret knowhow og viden

Vi kender alt til metalindustriens krav til kvalitet, slidstyrke og holdbarhed. Vores vigtigste opgave er at hjælpe dig med at beskytte dine overfalder med de bedste løsninger. Som kunde får du adgang til specialiseret knowhow og viden – og mange års erfaring. Vores fokus er altid at hjælpe dig med kvalitetsprodukter, der gør dine arbejdsgange mere effektive og smidige.

Specialister i farver, effekter og strukturer

Har du brug for en særlig farve, struktur eller finish? Måske leder du efter en skinnede, metallisk overflade eller en særlig glans? Hos Midtgaard Farver er vi fagspecialister i farver, effekter og strukturer og behandling af metaloverflader. Og med professionelt måleudstyr sikrer vi et præcist og sikkert farvematch.

Du kan også få lavet specialtoninger – og helt ned til 1 liter. På den måde undgår du unødigt spild, hvis du skal have en farve godkendt af en arkitekt eller designer. Vi har hjulpet nogle af de førende producenter af elektronikprodukter i Danmark, og vi er også klar til at hjælpe dig, hvis du skal have udviklet en speciel overflade.

Erhverv
Butik indvendig

Dag til dag-levering

Vi ved hvor vigtigt det er, at du kan få de materialer, du skal bruge, når du har behov for dem. Det er afgørende for at kunne drive en god forretning. Med Midtgaard Farver som samarbejdspartner er du sikker på hurtig levering. Vi har altid et stort lager og leverer dine varer i egen bil fra dag til dag i lokalområdet - uanset om dit projekt er stort eller småt. Derudover sender vi over hele landet.

Leverandør til skibs- og marineindustrien

Skibsindustrien er en branche, der stiller meget høje krav til slidstyrke og kvalitet. Det er afgørende for at kunne klare de ekstreme forhold, som overfladen udsættes for. Når du vælger maling til skibs- og marineindustrien, er det derfor nødvendigt både at tage højde for den overflade, der skal beskyttes og de korrosionsforhold, som konstruktionen vil blive udsat for.

Vores team af dygtige fagfolk står altid til rådighed med hjælp og vejledning, så du får den løsning, der passer bedst dine behov og krav. Vi fører en lang række kvalitetsprodukter fra førende producenter - til både til vedligeholdelse og til nybyggeri.

Maling