auto

Vores faguddannede medarbejdere er altid parat med råd og vejledning.

Midtgaard Farver – leverandør til autoindustrien

Præcis finish, høj slidstyrke og kvalitet. Det er nogle af de parametre, der vægter tungt i autoindustrien. Hos Midtgaard Farver har vi igennem mange år specialiseret os i kvalitetslakker til bilindustrien. Vi hjælper vi dig med at finde de produkter, der er bedst egnede til det køretøj, du skal lakere. De skal være lette, effektive og hurtige at anvende – og give et flot og holdbart slutresultat.

Butik indvendig
Erhverv

Autolakker i høj kvalitet

Er der kommet ridser i lakken på bilen, eller trænger farven til en opdatering? Hos Midtgaard Farver står vi klar til at hjælpe dig med grundig rådgivning og kvalitetsprodukter, som giver et flot og langtidsholdbart resultat. Uanset om du skal udføre en mindre reparation eller fuldlakere en bil. Vi har både sprayfarver til små reparationer, som sikrer en flot finish og god slidstyrke samt farver til professionel autolakering. Vil du vide mere om vores autolakker, eller har du brug for råd og vejledning om udstyr og materialer. Vi har et stort udvalg – også af sprøjter og andet tilbehør. Kig forbi i butikken, hvor vores team af fagspecialister står klar til at hjælpe dig.

Præcis farvemåling

Ønsker du at reparere den originale lak på et køretøj – f.eks. en bil, lastbil, bus, traktor, landbrugsmaskine eller motorcykel? Vi hjælper dig med at finde og blande den nøjagtige autolak, der matcher dit køretøj. Vi kan blande alle farver og til alle bilmærker og veteranbiler - fra standardfarver til specialfarver. Ønsker du at matche køretøjets eksisterende farve, kan vi med professionelt måleudstyr finde præcis den farve, du har brug for. Vi laver herefter recepten og blander farven for dig. Det er en service vi både tilbyder til private og erhvervskunder.

Butik indvendig
Butik indvendig

Stort udvalg i produkter til autolakering

Hos Midtgaard Farver finder du alt, hvad du skal bruge for at opnå et flot resultat. Vi leverer til det professionelle marked og har i mange år stået for importen af autolak fra Roberlo, som er kendt for at udvikle innovative produkter af høj kvalitet. Vi har også et stort udvalg af fortyndere, hærdere, klarlak og tilbehør.

Er der kommet ridser i lakken? Hos os finder du også et stort udvalg af kvalitetslak på spraydåse, som kan bruges til en lang række formål – både autolakker og maling til indfarvning af tekstil og læder. Vi har også lakstifter, som er den perfekte førstehjælp til mindre ridser og stenslag.

Altid hurtig levering

Glem alt om lange leveringstider på flere uger. Hos Midtgaard Farver er du sikker på hurtig levering. Vi har altid et stort lager, som betyder, at du kan få langt de fleste varer leveret fra dag til dag. Du behøver derfor ikke vente længe på din bestilling, men kan komme hurtigt i gang med dit projekt.

Butik indvendig