TRÆINDUSTRI

Midtgaard Farver A/S har været malernes foretrukne samarbejdspartner siden 1963

Erhverv

Midtgaard Farver – fagspecialist siden 1963

Hos Midtgaard Farver har vi i en lang årrække specialiseret os i kvalitetsmaling og -lakker til træindustrien, og vi er stolte over at være leverandør til nogle af Danmarks største producenter af møbler og inventar. Noget af det, der kendertegner vores sortiment, er kvaliteten. Vi gør en stor dyd ud af at vælge de bedste produkter på markedet fra førende producenter, som opfylder træindustriens krav til kvalitet, holdbarhed og udtryk. Produkterne er slidstærke og hærder hurtigt. Dét optimerer dine arbejdsgange.

Træindustri

Vi har gennem mange år formået at gøre en stor forskel som leverandør til træindustrien, vi kendes på stor fleksibilitet, hurtig og præcis levering i den rigtige kvalitet og rige emballage størrelse.

Til flere kunder med meget høje kvalitets krav, laver vi batch et certifikat på farverne, så der er dokumentation for farven passer.

Vi formår ofte at komme med løsninger der spare tid i produktionen, så der spares penge i den samlede produktion.

Butik indvendig
Erhverv

Få professionel rådgivning og sparring

Vi ved godt, at gode produkter ikke gør det ikke alene. Vi løfter din forretning med specialiseret viden og knowhow – så slutresultat står knivskarpt, og der spares penge i den samlede produktion. Hos os er rådgivning og sparring altid en fast del af pakken. Vi har løst opgaver for nogle af de mest krævende brancher, og har du spørgsmål eller særlige ønsker, står vi klar til at hjælpe dig i mål.

Hurtig og præcis levering

Det er altafgørende, at du kan få de materialer, du skal bruge, når du har behov for dem. Med Midtgaard Farver som samarbejdspartner er du sikker på hurtig levering. Vi har altid et stort lager og leverer dine varer i egen bil fra dag til dag i lokalområdet - uanset om dit projekt er stort eller småt. Derudover sender vi over hele landet.

Erhverv
Erhverv

Præcise farver, effekter og strukturer

Farver, effekter og strukturer betyder alt i træindustrien. De er en integreret del af designet og tilfører personlighed, stemning og karakter til produktet. Det er samtidig helt afgørende, at farverne er præcise og rammer rigtigt hver gang – særligt når flere komponenter skal sættes sammen.

Hos Midtgaard Farver er vi specialister i behandling af alle overflader, og vi er fagnørder, når det kommer til farver, effekter og strukturer. Med professionelt måleudstyr sikrer vi et præcist farvematch - så du får nøjagtig den nuance, som arkitekten eller bygherren har bedt om. Vi gemmer selvfølgelig dine farver i vores kartotek, så du har adgang til dem til senere brug.

Undgå unødigt spild. Vi tilbyder specialtoninger i små mængder. Faktisk kan du få helt ned til 1 liter. Det er en fordel, hvis en arkitekt eller designer skal godkende en testfarve – og du derfor ikke har brug for en stor mængde.

Batchcertificering – din sikkerhed

Høj, ensartet kvalitet betyder alt i træindustrien. Hos Midtgaard Farver har vi mere end 50 års erfaring fra branchen og høj faglig ekspertise. Vi kombinerer det gode håndværk med moderne teknologi og tilbyder batchcertificering af de farver, vi leverer til kunder meget høje kvalitetskrav. Det er din garanti for, at farven er den samme fra gang til gang – uanset om du skal bruge grundmaling. toning af syrehærdende - eller vandbaserede lakker til træindustrien.

Erhverv