Kvalitet betaler sig

også i længden

Icon Awesome Paint Brush

Bygningsmaler

Icon Awesome Tree

Træindustri

Icon Awesome Car

Auto

002 Beam

Metal

Butik indvendig

Kvalitet betaler sig – også i længden

Midtgaard Farver er meget mere end en farvehandel. Siden vores start i 1963 har vi arbejdet for at gøre din hverdag som professionel maler lettere. Vi er specialister i toning af farver og behandling af overflader både inde og ude, og vi er fast leverandør af maling, lak og andre kvalitetsmaterialer til den professionelle maler og virksomheder i træ-, metal- og autoindustrien.

Hos os bliver du altid mødt i øjenhøjde af fagligt kompetente medarbejdere, som hjælper dig med at finde de rigtige materialer. Du får adgang til et bredt sortiment inden for maling, lak, træbeskyttelse, spartelmasse, fortyndere, sikkerhedsudstyr, maleværktøj og meget mere – produkter, der sikrer dig et godt slutresultat og færre arbejdsgange. Og vi sørger selvfølgelig for, at dine varer bliver leveret hurtigt og til tiden.

Solidt håndværk og knowhow

Et godt slutresultat kræver omtanke og sans for detaljer. For hver gang vi har tonet en spand maling, og hver gang vi har hjulpet en professionel maler med at løse en speciel opgave, er vi blevet klogere. Klogere på maling, farver og teknikker. Nogle vil måske kalde os nørder, men det er en titel, vi bærer med stolthed. Vi sætter nemlig en dyd i hele tiden at forfine og udvikle vores færdigheder som specialister. Det er sådan vi sikrer dig de bedste løsninger – og præcise farvetoninger.

Hos os er rådgivning og sparring altid en fast del af pakken – og har du spørgsmål eller særlige ønsker, står vi klar til at hjælpe dig i mål.

Erhverv
Erhverv

Få leveret fra dag til dag

Hvornår skal du bruge dine materialer? I morgen, om to dage eller en uge?  Vores mål er altid at levere dine materialer så hurtigt som muligt – så de er klar, når du skal bruge dem. Vi har et stort lager, som gør det muligt for os at levere fra dag til dag. Med dag til dag-levering er du sikret, at din bestilling er hurtigt fremme, så du kan udføre dine opgaver som planlagt. Det giver dig fleksibilitet i en omskiftelig hverdag.

 

Altid 200.000 liter maling på lager

Butik indvendig

Ingen store minimumsmængder – du kan få fra 1 liter

Glem alt om store minimumsmængder. Hos os kan du få helt ned til 1 liter – også af specialtoninger. På den måde undgår du unødigt produktspild og kan i stedet nøjes med præcis den mængde maling, du har brug for til dit projekt. Det er en fordel for dig, der skal klare en mindre opgave, som kun kræver en lille mængde. Måske skal du teste et nyt produkt eller en prototype? Måske skal du foretage en mindre reparation? Eller måske har du et specielt farveønske, du gerne vil afprøve. Uanset hvad dit behov er, står vi klar til at hjælpe dig.

Farvematch - med professionel farvemåling

I mange industrier er et ensartet og præcist farvematch afgørende – det gælder både i træ-, metal- og autoindustrien. Med professionel farvemåling og -udstyr sikrer vi dig den rigtige farve til din opgave. Farvemåleren garanterer en objektiv og sikker farvekontrol, så recepten for dine farver rammer rigtigt, og du kan udføre et professionelt malearbejde.

Erhverv

Brug for hjælp?

Skriv til os og vores professionelle personale står klar til og hjælpe dig.
Du er også mere end velkommen til at besøge en af vores forretninger