Udvendig

Indvendig

Udendørsmaling og træbeskyttelse

Et smukt og velplejet uderum er en fryd for øjet. Men, hvordan skal du gribe opgaven an, når du skal male udenfor? Siden 1963 har Midtgaard Farver været leverandør af kvalitetsprodukter til professionelle malere og industrien. Det betyder, vi har stor erfaring og viden om effektiv udendørsmaling og træbeskyttelse, der holder dit træværk flot år efter år.

Hvilken behandling skal du give dit træværk, så du sikrer, at malingen beskytter i lang tid? Hvordan holder du algerne væk fra plankeværket? Og hvilken farve skal du vælge til dine trævinduer, så de passer til dit hus? Vi står klar med råd og vejledning, så du får det bedste slutresultat. Og vi guider dig trin for trin – fra rengøring og afrensning af træværket, til grunding og maling.

Førstehjælp til dit træværk

Trænger dit træværk til lidt kærlighed? Hos Midtgaard Farver har vi et stort udvalg af produkter fra førende leverandører af træbeskyttelse. De beskytter dit træværk mod vejr og vind og sikrer, at det holder sig smukt i mange år. Vælg enten en hel- eller halvdækkende træbeskyttelse, som giver farve til dit træværk. Eller brug en transparent løsning, som lader træets naturlige årer og udtryk træde frem. Hos os får du altid grundig trin for trin-vejledning, så du får det bedste resultat til netop dit projekt.

Er du i tvivl om, hvilken farve du skal vælge til dit træværk eller husets facade? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde de rigtige nuancer, så du får valgt det rigtige fra starten. Og har du brug for en farveprøve for at sikre, at farven er rigtig, så hjælper vi også gerne med det.

Erhverv
Erhverv

Sådan beskytter du dine vinduer

Vinduer kan noget særligt. De giver charme, stil og personlighed til din bolig. For at sikre, at dine vinduer holder i mange år, skal de med jævne mellemrum males og plejes. Det er med til at beskytte vinduerne og forlænge deres levetid. Inden du går i gang med at male dine vinduer, skal du undersøge, hvilket materiale de er lavet af, og hvilken stand de er i. Ellers risikerer du, at dit arbejde er spildt.

Vidste du, at du både kan male træ-, alu- og plastikvinduer? Du skal blot huske at vælge den rigtige behandling. Ellers risikerer du, at malingen hurtigt vil begynde at skalle af. Hos Midtgaard Farver er vi specialister, når det kommer til maling og beskyttelse af træ-, alu- og plastikvinduer. Måske er dine aluvinduer begyndt at se lidt matte og falmede ud, eller måske trænger de klassiske, hvide plastikvinduer til en opdatering? Det kan sagtens lade sig gøre. Kig forbi, hvis du har brug for hjælpe til at finde den rigtige løsning til dine vinduer. Vi kan også vise dig – trin for trin – hvad du skal gøre, og hvilke materialer, du skal bruge for at få det bedste resultat.

Forlæng dit træværks levetid

Drømmer du om at sidde på din terrasse og nyde de lyse og lune sommeraftener? En smuk terrasse er perfekt til hygge under åben himmel. Men for at få størst mulig glæde af dit uderum, er det dog nødvendigt, at du med jævne mellemrum behandler og plejer træværket. Det beskytter mod vejr og vind og sikrer, at din terrasse holder sig smuk i mange år. Kig forbi, og få hjælp til at vælge den træbeskyttelse, der passer bedst til din terrasse og trætype.

Indvendig