Tips og guides

Hvor mange lag har du lyst til at male?

Mon ikke svaret er: Så få gange som muligt. Hos Midtgaard Farver får du altid kvalitetsprodukter, som sikrer dig så få arbejdsgange som muligt. En god maling af høj kvalitet har nemlig en langt bedre dække- og rækkeevne. Det betyder, at du skal svinge penslen færre gange.

Vi hjælper dig med at vælge den helt rigtige maling i den glans, der passer til dit projekt. Og du får desuden alle de tips og tricks, som den professionelle maler bruger for at opnå flotte resultater. Malingen gør det nemlig ikke alene. Et godt forarbejde og gode teknikker betyder alt for et flot og holdbart slutresultat.

Malerpensler
Painting Accessories. Roller Painting Equipment. White Paint. Interiors Renovation.

Hvad skal du male? Vi rådgiver dig, så du får de rigtige produkter med hjem

For at få det bedste resultat, når du skal male derhjemme, skal du bruge de rigtige produkter. Men hvilken maling skal du vælge, og skal du bruge glans 5 eller 25? Vi hjælper dig med at finde de rigtige produkter til dit projekt – uanset om du skal male vægge, karme, fodlister eller et møbel. Og vi viser dig forskellen med maleprøver, så du kan træffe de bedste valg.

Vi er nemlig meget mere end en farvehandel. Vi leverer kvalitetsprodukter, viden og knowhow til private, professionelle malere og industrien.

Få hjælp til at finde de rigtige farver

Farver skaber rum. Og der er ingen tvivl om, at farver kan ændre et rums udtryk og stemning markant. Hos Midtgaard Farver er vi specialister i farver og godt malehåndværk. Her er du ikke overladt til dig selv. Vi møder dig i øjenhøjde og tager os altid den tid, der skal til for at hjælpe dig godt i gang.

Ønsker du at forny din bolig med ny vægmaling i spændende farver? Drømmer du om at prøve kræfter med kalkmaling, som er inspireret af naturens egne farver og strukturer? Eller er du vild med glimmer og shine og har lyst til at prøve kræfter med en flot effektmaling? Kig forbi, og lad os hjælpe dig med at finde de farver og dét udtryk, der passer til din stil.

farveprøver
Dsc 00032

Vælg maling med omtanke for miljø og indeklima

Vil du gerne være sikker på, at den maling du bruger påvirker dit indeklima mindst muligt? Hos Midtgaard Farver finder du maling fra førende producenter af maling til hjemmet, som passer på miljøet og indeklimaet. Vi forhandler en lang række produkter, som er miljømærket med Svanen og EU-blomsten samt godkendt af FSC og det svenske Astma og Allergiforbund. Det er din sikkerhed for, at malingen lever op til strenge miljø- og kemiskaliekrav. Til glæde for dig og din familie.

Maling

Sæt kulør på dine vægge med smukt tapet

Trænger din bolig til en smuk makeover? Måske har du et rum, som trænger til lidt farve? Ved at tapetsere én eller flere vægge kan du nemt og hurtigt give rummet personlighed. Det skaber blikfang og løfter stemningen i indretningen.

Dekorér en væg med blomstermotiver, og skab på den måde et nostalgisk udtryk. Eller brug grafiske linjer og former for at tilføre et moderne twist til indretningen. Du kan også designe et unikt fototapet med dine egne fotos. Kig forbi vores tapethjørne i Herning, Silkeborg og Esbjerg. Vi har noget for enhver smag.