Vi har alt til gør-det-selv projektet

Icon Awesome Paint Brush

Indvendig

Icon Awesome Paint Roller

Udvendig

Icon Awesome Sun

Solafskærmning

Icon Awesome Tools

Værktøj og udstyr

Solafskærmning / Gardiner

Giv dit hjem nyt liv med god maling

Maling i spændende farver kan give dit hjem nyt liv. Men, hvilken maling skal du vælge, og hvilke pensler og ruller er bedst at bruge? Midtgaard Farver er både for private og professionelle. Siden 1963 har vi været én af malernes foretrukne leverandører. Det betyder, at vi kan hjælpe dig med at undgå de fejl, der typisk sker, når du finder malerpenslen frem derhjemme. Vi giver dig med andre ord smutvejene til et fejlfrit og smukt resultat. Både inde og ude

Indret med smukke farver

Dine vægge er en vigtig del af dit hjems indretning. De skaber sammenhæng og sætter den helt rigtige stemning. Men, hvilke farver skal du vælge? Skal du gå efter en lys og dæmpet tone, eller kan rummet bære en farve med mere dybde og personlighed? Hos Midtgaard Farver er vi specialister i farver og maling - og vidste du, at vi har Danmarks største farvevæg? Kig forbi, og lad os hjælpe dig med at finde de farver, der passer bedst til dit hjem og din stil.

Farveprøver
Solafskærmning / Gardiner

Et smukt uderum i mange år

Trænger din terrasse til en kærlig hånd? Eller har dine vinduer og facade brug for en opdatering? Dit uderum er dit fristed, og det fungerer på mange måder som en forlængelse af din stue. Det er hér, du trækker ud, når vejret er godt, og du skal slappe af og hygge dig med familien og gode venner.

Det er dog de færreste af os, der har lyst til at bruge forårets eller sommerens lune dage på at male og behandle træværket eller facaden. Det behøver du heldigvis heller ikke. Med den rigtige behandling og gode produkter holder dit træværk sig flot i mange år – så du kan nyde uderummet uden en pensel i hånden.

Hos Midtgaard Farver gør vi det nemt at gøre det selv. Her får du kvalitetsprodukter, der løfter helhedsindtrykket og giver dit hjem et harmonisk udtryk. Til glæde for dig og din familie. År efter år.

Erhverv

Skab stemning med smukke gardiner

Løft hjemmets indretning med smukke gardiner i høj kvalitet. De skaber stemning – og skærmer for lyset, når solens stråler er skarpe, eller du skal sove. Men, hvilke gardiner skal du vælge? Vi hjælper dig med at finde de helt rigtige farver, materialer og teksturer, så du får gardiner, der er skræddersyede til din boligstil og ønsker. Vi fører udelukkende kvalitetsprodukter fra førende producenter af rullegardiner, persienner og markiser – så du får en smuk løsning, der skaber glæde i mange år.

Få tips og tricks til at komme godt i gang

Hvordan maler du et vindue? Hvordan behandler du en ubehandlet terrasse? Eller hvordan spartler du et sømhul? Der findes et hav af videoer og guides på nettet. Men, det er bare noget andet, når du selv står med penslen eller spartlen i hånden.

Kig forbi butikken i Herning, og få hjælp af en professionel. Vi har indrettet et stort arbejdsbord, hvor du kan prøve teknikkerne af, inden du skal i gang derhjemme. Vi viser dig trin for trin, hvordan du kommer godt i gang – og sikkert i mål.

Erhverv

Kontakt Brug for hjælp?

Skriv til os og vores professionelle personale står klar til og hjælpe dig.
Du er også mere end velkommen til at besøge en af vores forretninger